thumbnail_logo_anna-casparii-131c-zwart

Comfort twinroom
harbor view

Onze comfortkamers met uitzicht zijn warm ingerichte hotelkamers en hebben een prachtig zicht op de haven en stad.
De kamers zijn voorzien van 
een afgesloten
badkamer en voorzien
van een 
inloopdouche
twee extra lange boxspring bedden op verzoek maken wij een Queensize bed,
zithoek, Nespresso en theefaciliteiten,
minibar
(op verzoek te vullen), smart-tv en WiFi. De kamers zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping, er is geen lift aanwezig

Onze comfortkamers aan de voorkant van het hotel zijn ideaal voor een langer verblijf of voor u, die net wat extra hotel gevoel wil ervaren tijdens het verblijf. 

 

 

thumbnail_logo_anna-casparii-131c-zwart

Comfort twinroom

Comfortabele tweepersoonskamer gelegen aan de achterkant
van het hotel.
De kamer is voorzien een extra lange boxspring, ruime badkamer, zitje, minibar (op verzoek te vullen), Nespresso en theefaciliteit, smart-tv, bureau en gratis WiFi. Op verzoek maken wij graag een Queensize bed voor u.

Onze comfortkamers aan de achterkant van het hotel zijn ideaal voor business bezoek of gasten die s’nachts geen geluiden van de haven willen horen.

thumbnail_logo_anna-casparii-131c-zwart

Small twinroom

Onze standaard tweepersoonskamers zijn voorzien van extra lange boxspring bedden, badkamer met inloopdouche, zithoek, flatscreen, WiFi en zijn gelegen met zicht op de haven of aan de achterkant van het hotel.

De standaardkamers zijn ideaal voor korte verblijven, tussenstops of als pit-stop voor dat u de volgende dag met de veerdienst naar één van de Wadden eilanden gaat.

thumbnail_logo_anna-casparii-131c-zwart

Family rooms

Onze familiekamers zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

De familiekamers zijn voorzien van 3 of 4 extra lange boxspring bedden, badkamer met inloopdouche, zithoek, flatscreen, WiFi, spelletjes. De kamers zijn gelegen met zicht op de haven of aan de achterkant van het hotel. Wij plaatsen kosteloos een baby-bed op de kamer voor onze kleinste gasten.

Het hotel beschikt ook over 2 geschakelde tweepersoonskamers die door middel van een deur in de kamer toegang tot elkaar geven.
De comfort familiekamer is geschikt voor maximaal 4 personen en 1 baby-bed. Verder beschikt de kamer over 2 badkamers, ligbad, minibar, Nespresso en thee faciliteit en WiFi. Voor beschikbaarheid van deze kamer kunt u contact met ons opnemen
via +31 517 412065 aangezien de kamer niet online te reserveren is.

 

Openbaar vervoer

Kamers
TREININFORMATIEStation: 5 minuten lopen.
Kamers
VEERDIENST INFOTerminal: 5 min. lopen
bus-harlinge
BUSINFORMATIEBustertminal: 10 min. lopen.

Verken Harlingen en omstreken

Bezienswaardigheden

Harlingen telt officieel 515 rijksmonumenten. Het karakter van de stad is daarmee bepaald. Gecombineerd met de zeehaven en haar rijke historie is Harlingen een zeer gewild doel van veel toeristen uit binnen en buitenland.

De Noorderhaven

Een van de mooiste binnenhavens op zout water is zonder meer de Noorderhaven. Geflankeerd door oude, statige gevels en onder directe invloed van eb en vloed is het verblijf hier meer dan aangenaam.

Contact:

[NL]We zijn er even niet. Mail ons en wij nemen zsm contact met u op. [GB] We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap. [D] Wir sind leider nicht anwesend. Senden sie ein email und wir contacten ihnen.

Not readable? Change text. captcha txt
Translate »