Noorderhaven mooiste locatie?

Stemmen kan hier

Annacasparii Noorderhaven
21 jul

Noorderhaven mooiste locatie?

STEM HIER

Noorderhaven Harlingen: ‘Never a dull moment.’ In de Noorderhaven in Harlingen is het een komen en gaan van boten en jachten van en naar de Waddenzee. De Noorderhaven ligt in het  centrum en wordt omringd door statige oude panden uit het eind van de 19e en begin van de 20e eeuw. Veel van die panden staan op de lijst van rijksmonumenten. Met deze prachtige rijksmonumenten is de Noorderhaven van Harlingen een van de mooiste jachthavens van Nederland.

Wat is voor u het allermooiste dat Fryslân te bieden heeft? Kies uw drie favorieten uit de tien finalisten. Hiermee maakt u bovendien kans op mooie prijzen.

De finale stemronde sluit op vrijdag 10 november. Aansluitend wordt in een speciale tv-uitzending bij Omrop Fryslân bekend gemaakt wie de absolute winnaar is van de verkiezing It Moaiste fan Fryslân.

It Moaiste fan Fryslân is een gezamenlijk project van Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Omrop Fryslân. Uit de TOP 100 worden in 2018 routes samengesteld voor gasten uit binnen- en buitenland, die tijdens Leeuwarden/Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa onze provincie bezoeken.

STEM HIER